Internasjonale frisbeekonkurranser

Mange land arrangerer egne serier og nasjonale mesterskap innen frisbeegolf, men det arrangeres også mange internasjonale konkurranser. PDGA World Championships er det største internasjonale mesterskapet, der de beste utøverne fra hele verden konkurrerer om VM-titlene for amatører og profesjonelle. Frisbeegolf har mye til felles med vanlig golf. Et fellestrekk er at mange land arrangerer åpne turneringer. Dette er turneringer der utøvere fra hele verden kan delta, ikke bare utøvere fra arrangørlandet, som ved et nasjonalt mesterskap. European Masters er et at de store mesterskapene i Europa. I 2014 ble European Masters spilt i Järva DiscGolfPark i Sverige.

Japan Open er en annen stor turnering som har internasjonal deltakelse. Aussie Open er det åpne mesterskapet i Australia. Dette mesterskapet spilles i månedsskiftet januar/februar. Skandinavian Open spilles i juli. Euro Tour er en annen stor konkurranse, som går over 10 runder gjennom sesongen. Svenske og finske spillere ligger i toppen for øyeblikket, med svenske Henrik Johansen aller øverst, fulgt av finske Pasi Koivu og Juho Parviainen.

Av de ti beste spillerne, er åtte fra Finland, og to fra Sverige. Beste norske spiller er Espen Møkkelgjerd, som ligger på delt tjuetredjeplass sammen med fire andre spillere. Han ligger et godt stykke bak de beste, og har nok ingen sjanse til å vinne sesongen sammenlagt. Dersom man har mulighet til å se oddsen foran neste konkurranse på Ladbrokes er sannsynligheten stor for at svenske og spesielt finske spillere kommer til å dominere de laveste oddsene.

For tiden spilles EM i frisbeegolf 2014, og norske Espen Møkkelgjerd ligger på delt andreplass etter første runde, like bak den regjerende europamesteren Simon Lizotte fra Tyskland, som også er storfavoritten til å vinne hele mesterskapet. Også på kvinnesiden gjør de norske deltakerne det bra, og de norske juniorene ligger også godt an etter den første runden.