Onsdagsgolfen på Ekeberg

Frisbeegolf er både en konkurranseidrett og en fin hobby. Man trenger ikke å konkurrere for å drive med sporten, og frisbeegolf passer for alle. Det er gratis å spille på de norske banene, og dersom man er interessert i å prøve sporten, kan man for eksempel bli med på Onsdagsgolfen, som er en ukentlig treningsrunde på Ekebergs frisbeegolfbane. Her møter både nybegynnere og gode utøvere opp, og alle er velkomne. Oppmøtet er omtrent kl. 17.45, ved hull 3, og selve spillet starter kl. 18.00.

Onsdagsgolfen er en fin anledning til å prøve sporten for første gang. Den er også en fin anledning til å lære av de beste. Man kan låne frisbeer dersom man sier fra på forhånd. Ungdommer under 18 år er spesielt velkomne, ettersom klubben gjerne vil ha flere spillere i denne aldersklassen. Man trenger ikke å bli medlem i klubben selv om man møter opp. Arrangementet er rusfritt, derfor kan også barn bli med. Alt foregår i trygge omgivelser.

Under Onsdagsgolfen arrangeres det uformelle konkurranser. Det er frivillig å delta. Dersom man vil konkurrere, betaler man 10 kroner for å delta. Disse pengene går til premiepotten, men man kan delta på Onsdagsgolfen uten å konkurrere.