Spill frisbeegolf i Norge

Frisbeegolf er morsomt og passer for folk i alle aldre. Sporten er i rask vekst, også her i Norge. Det finnes allerede mer enn 60 baner rundt om i Norge, og nye blir laget hvert år. Frisbeegolf er en rimelig sport, og det er gratis å spille på alle de norske banene. Man kan spille alene eller mot andre spillere.

Det er heller ikke vanskelig å finne frisbeeklubber som driver med frisbeegolf. På nettsiden Frisbeegolf.no finnes det både mye informasjon om sporten, banene og konkurransene. Her finner man også nyheter fra sporten, og informasjon om kommende arrangement. Til venstre på skjermen finner man en oversikt over norske klubber som driver med frisbeegolf.

Sporten er også kjent under navnet Discgolf, og på nettsiden Discgolfpark.no finner man informasjon om sporten, og man kan få tips til hvordan man skal lage sin egen bane. Det kan være en fin løsning dersom det ikke finnes en bane i nærheten av der man bor. Den samme nettsiden har også et kart over discgolfbaner som allerede eksisterer, slik at man enkelt finner sin nærmeste bane dersom man vil prøve spillet. Mange klubber arrangerer ukentlige turneringer, så det er lett å konkurrere dersom man har lyst til det.

Frisbeegolf er også en fin rekreasjonsform, sporten er usnobbete og sosial, og den passer for hele familien. Man får frisk luft og holder seg i aktivitet. Dersom man blir veldig flink, og har lyst til å konkurrere på høyere nivå, arrangeres det også Norgescup og NM i frisbeegolf.